De volgende bedrijven zijn aanwezig op de editie 2023:


Frank Hulscher: "De Zwarte Silo is uitermate geschikt voor bruiloften, feesten & partijen. Ons restaurant is geschikt voor diner tot 150 daggasten en onze zaal heeft een maximale capaciteit tot 350 personen. Zou je meer informatie willen over jouw bruiloft en/of feest in de Zwarte Silo? Wij denken graag met je mee."

https://zwartesilo.nl

yourweddingphotos

Peter Lammers: “Goede bruidsfoto's zorgen ervoor dat je elke keer weer kunt genieten van alles wat jouw huwelijksdag zo bijzonder maakte.”

https://www.yourweddingphotos.eu 
https://www.instagram.com/yourweddingphotos/

2ImpressUMaatwerk. Altijd uniek. Voor ieder budget. Bij ons is iedere japon maatwerk, immers niemand is hetzelfde. Dus of je nu een kleine of een grotere maat hebt, klein of groot bent, alles wordt met de grootst mogelijke zorg gemaakt. 

https://www.2impressyou.nl/

null
Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Een bruiloft is 1 van de mooiste dagen van jullie leven. Daar horen natuurlijk ook prachtige foto’s bij. Daarvoor zijn jullie bij mij aan het juist adres. 

http://madebychar.nl/

null

Jullie wensen en dromen vertaal ik in een prachtige, persoonlijke ceremonie. De romantiek spat ervan af, de mascara gaat het verliezen, ogen zullen stralen en wat zal het relaxed zijn. Genieten! Precies zoals jullie van tevoren hadden gehoopt. Ik geniet graag met jullie mee.

https://www.judithkoningstrouwt.nl/

null

IJsselNannies zijn ook inzetbaar tijdens bruiloften, evenementen en (bedrijfs)feesten. Wij regelen voor jullie enthousiaste IJsselNannies die de kids entertainen met leuke activiteiten.

https://www.ijsselnannies.nl/

lennart sieraadontwerp

Handgemaakte sieraden

Goudsmid Lennart Lintenbrink gevestigd op een hofje aan de Walstraat in Deventer maakt met passie voor het vak sieraden in diverse materialen en edelstenen.


https://lennart-sieraadontwerp.nl/
https://www.instagram.com/lennartsieraadontwerp/

null

Tussen Holten en Laren ligt in het buitengebied, BeautyBoerderij Schipbeek. Een kleinschalig beauty & wellness instituut waar persoonlijke benadering, de rust, ruimte en hoogwaardige producten voorop staan. In het uitgebreide assortiment aan behandelingen en producten wordt de behandeling voor u op maat samengesteld, precies afgestemd op wat uw huid nodig heeft, want iedere huid is anders. Graag adviseer ik u over alle behandelingen en producten passend bij uw huidconditie.

https://www.schipbeek.eu/

null

Wijgert IJlst: "Je foto's direct geprint op twee foto stripjes. Onbeperkt printen in onze photobooths. Super entertainment bij een receptie of feest. Geen bezorgkosten in Deventer en directe omgeving."

https://www.vrolijkegasten.nl

null

Zoek en boek de perfecte DJ voor elke gelegenheid. 

https://djproductions.nl/Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar kwalitatieve en betaalbare trouwringen? Dan kunt u bij ons terecht voor meer dan 250 verschillende modellen ringen, met nog weer aanpassingsmogelijkheden. Zo koopt u bij ons al een setje trouwringen vanaf € 379.- inclusief gravure van elkaars namen. Al onze ringen worden speciaal voor u op bestelling geproduceerd. Dit betekent dat u verzekerd bent van topkwaliteit ringen, geproduceerd in een van de modernste ateliers van Europa.

www.karesi.nl


null

Het plannen van een bruiloft lijkt op het schrijven van een filmscript, waarin jullie twee levensverhalen en -dromen samenbrengen in een gelofte en een schitterend feest met familie, vrienden en collega’s. Een script dat zich afspeelt in een droom decor, dat aangekleed is in jullie stijl en waarin jullie je het gelukkigst voelen. Dat geldt ook voor jullie bruidstaart, samen met de bruidsjurk het meest zorgvuldig uitgezocht en gefotografeerd. Jullie droombeeld van een bruidstaart is onze passie! Daarom nodigen wij jullie graag uit om samen deze tot leven te wekken.

https://www.bakkerijnollen.nl/bruidstaarten/

null

Hairstyling & Visagie

 Renate Husmans: "Ik zorg voor een kapsel en make up waarmee je straalt op je trouwdag. Ik gooi graag al mijn skills in de strijd om het perfecte plaatje te realiseren. Dat doe ik al ruim twintig jaar!"

https:/www.partylooxx.nl

null

Piazza di Moda Styling & Business adviseert jou over de juiste kledingkleur, styling en over verbale en non-verbale communicatie, offline en online. Ieder detail telt om een goede indruk te maken. Op ons ‘modeplein’ vind jij wat je nodig hebt, we zijn er voor iedereen.

https://piazzadimoda.com/

null

https://jaiklach.nl/ja-ik-lach-photobooths/

Lauren zal de aftermovie van dit evenement verzorgen

https://laurenmarijnissen.com/